Begeleiding

Bij IndustrialZen kun je ook terecht voor begeleiding middels:

 

* Lieuwe van der Rol - TaiJiGong Tuina | Coaching

* Gerard Hommema - Homeopathie

 

Middels het toepassen van: 'common sense', beweging, meditatie, TaiJiGong TuiNa en een vleugje boeddhistische psychologie, kun je bij Lieuwe eigenlijk voor alles wel terecht.  

Veel mensen weten Lieuwe te vinden, die vragen hebben over, of begeleiding wensen bij AD(H)D, ASS, en andere gerelateerde "afkortingen". Dit omdat Lieuwe (en zijn directe omgeving) hier zelf ook persoonlijke ervaring mee heeft. Daarnaast komen er ook mensen die klachten ervaren in hun bewegingsgestel, een burn-out hebben (gehad), begeleiding wensen tijdens de zwangerschapsperiode, of "gewoon" willen komen voor een stukje (lichamelijke en geestelijke) ontspanning e.o. persoonlijke begeleiding.

Ook kun je terecht bij Gerard. Hij heeft met zijn praktijk "Homeopathiezorg" ook een plekje binnen de 4 meter hoge muren van IndustrialZen. Om je weerstand en energie te versterken is er naast de homeopathische behandelwijze, ook de mogelijkheid dit aan te vullen met behandelingen als voetreflexologie en Bach Bloesemtherapie (welke ook valt onder de homeopathische principes). Gerard integreert graag zijn homeopathische behandelingen met zijn kennis over het medicijnwiel. Dit is ook terug te vinden in het logo van Homeopathiezorg: deze is gebaseerd op het medicijnwiel van de Noord-Amerikaanse Indianen.